Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Fatih Kampüsünde İngilizce Bilgi Yarışması Etkinliği
Fatih Kampüsünde İngilizce Bilgi Yarışması Etkinliği
  • Paylaş
Fatih Okyanus Koleji 6. sınıflar seviyesinde okulun konferans salonunda “Quiz Show” (Bilgi Yarışması) etkinliği gerçekleştirildi.

Fatih Okyanus Koleji  6. sınıflarda, okulun konferans salonunda “Quiz Show” (Bilgi Yarışması) etkinliği gerçekleştirildi. Öncesinde her  6. sınıftan  en iyi iki öğrencinin seçildiği elemeler sonucunda iki grup belirlendi. İngilizce, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinin İngilizce sorularını içeren ve derslerle ilgili de deneyimleme yapılan sorulara en hızlı  ve doğru şekilde cevabı veren grubun ödüllendirildiği yarışma izleyen öğrencilerin de beğenisini topladı. Farklı şubelerdeki öğrencilerin grup halinde çalışmasına olanak sağlayan etkinlik aracılığıyla öğrenciler hem keyifli ve rekabet dolu bir yarışın içerisine girdiler hem de bilgilerini pekiştirdiler. Gösterdikleri gayret dolu başarıdan dolayı yarışmayı kazanan 6-A sınıfından Fatih Yağız Topçu, 6-B sınıfından Köksal Ömer Ayçin ve 6-C sınıfından Arfan Baranbo’ya 30 Okyanus puanı verildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutlar ve başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
02 Mayıs 2017, Salı 14:12
Okunma
:
1.322 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları