Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokulunda 23 Nisan'ın 99’uncu Yılı Coşkuyla Kutlandı
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokulunda 23 Nisan'ın 99’uncu Yılı Coşkuyla Kutlandı
  • Paylaş
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

Türk milletinin gönlünde, milletimizin bağımsızlığının sarsılmaz ifadesi olarak en önemli yere sahip olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl yurdumuzda, yurtdışındaki temsilciliklerimizde ve okullarımızda coşkuyla kutlanmaktadır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Eryaman Okyanus Koleji öğrencileri tarafından da çeşitli etkinlikler yapılarak coşkuyla kutlandı.

Eryaman Okyanus Koleji konferans salonunda kutlanan törende ağırlıklı olarak 5 ve 6. sınıf öğrencilerimiz görev aldılar.

Törene Eryaman Okyanus Koleji ortaokul kademesi müdürü İpek Ölçer TARAKÇI, ortaokul müdür yardımcımız Yeliz BİBER, branş öğretmenlerimiz, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasında okul öğrenci temsilcisi Nazlıcan DEMİR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine değinen bir konuşma yaptı.

Eryaman Okyanus Koleji öğrencilerinin birlikte sergiledikleri halk dansları, koro, tiyatro oyunları ve jimnastik gösterileri velilerin de yoğun ilgisini çekti.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar ve şiirlerin okunmasından sonra, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar doyasıya eğlendi.

Eryaman Okyanus Koleji olarak biz de Ata’mızın çocuklara armağan ettiği bugünü kutluyor, nice “23 Nisan”lara diyoruz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şafak ÖZBEK, Pelin KOYUNCU, Aysun ÖZERSİN
Tarih
:
23 Nisan 2019, Salı 17:19
Okunma
:
897 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları