Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri Bilimin Peşinde İlerliyor!
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi Öğrencileri Bilimin Peşinde İlerliyor!
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 6. Sınıf Öğrencileri; Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Koordinatörlüğü’nün 24 Eylül 2019 Tarihinde, Çocuklara Bilimi Eğlendirerek Öğretmeyi Hedeflediği Bilim Şenliği Etkinliğindeydi.

Çocukların erken yaşta bilimle tanışabilmesi ve gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla düzenlenen şenlik, üniversitenin Beşevler 10. Yıl Yerleşkesi Güneş Meydanı'nda yapıldı.

"Ankara Üniversitesinde Bilim Yolculuğu" temasıyla hayata geçirilen programda, "Eczacılık Deneyleri", "Diş Sağlığı", Gökbilim ve Astronomi", "Çocuk Hakları" ve "Matematik Oyunu", “ Ben Bir Veteriner Hekimim Bilim Okulu”, “Survivor Parkuru” başlıklı çeşitli faaliyetler düzenlendi, stantlarda akademisyenler tarafından öğrencilere eğitimler verildi. Bilim Atölyelerine ve Bilim-Sanat ve Spor Etkinliklerine öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklarımızın düşünce dünyalarına katkı sunmak, bilimsel ufuklarını genişleterek bilimsel düşünme yeteneklerinin gelişmesini sağlamak amacıyla geziyi organize eden Matematik Öğretmenlerimiz Şerife Yılmazer ve Ozan Özkavsal; öğrencilerin edindikleri deneyimleri kendileri ile paylaştıklarını ve mutlu olarak geziden ayrıldıklarını dile getirdi.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Şerife YILMAZER
Tarih
:
24 Eylül 2019, Salı 19:18
Okunma
:
773 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları