Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Tutum Yatırım Ve Yerli Malı Haftasında
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Tutum Yatırım Ve Yerli Malı Haftasında
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Tutum Yatırım Ve Yerli Malı Haftası Etkinlikleri Kapsamında

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesi Tutum Yatırım Ve Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında manav reyonu kurarak meyve ve sebzelerin isimlerini hatırladılar.

Hafta boyunca yapılan etkinlikler kapsamında markete giderek Türk Malı bandrollü ürünleri kendileri seçerek alıp, " Yerli malı kullanalım" sloganları ile marketten çıkan öğrenciler oldukça keyif almış görünüyorlardı.

Yerli malı etkinlikleri kapsamında evden getirdikleri kavanozlarına kendi turşularını kuran öğrenciler turşuların olmasını sabırsızlıkla beklemeye başladılar. 

Turşu kurulmasının ardından turşuya neler kattın? konulu resim çalışmasını tamamlayan öğrenciler resimlerini evlerine götürmenin heyecanını yaşadılar.

Hafta içeriği hakkında bilgilendirilen öğrenciler tutumlu olmanın faydalarını da öğrendikten sonra para biriktirmek için kumbaralarını hazırlayarak paralarını içine atmak için evlerine götürdüler. 

Annelerinin evde hazırlamış olduğu yiyecek,içecek, meyve ve kuruyemişleri afiyetle yiyen öğrenciler tutum yatırım ve yerli malı haftasını dolu dolu geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadılar.    


Haber
:
Ayşe Şentürk
Editör
:
Ayşe Şentürk
Fotoğraf
:
Ayşe Şentürk
Tarih
:
19 Aralık 2018, Çarşamba 13:50
Okunma
:
1.671 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları