Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı Sanat Etkinliğinde
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı Sanat Etkinliğinde
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı Sanat Etkinliğinde Resim Fırçası Etkinliği Yaptılar

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Sınıfı öğrencileri "Şimdi bir canlandırma yapacağız." cümlesiyle sanat etkinliğine başladılar.  “Hepimiz birer resim fırçasıyız ve bir kâğıdı boyayacağız." açıklamasının ardından verilen "Haydi, bütün fırçalar ayağa kalksın, kâğıtlarına koşsun, şimdi yavaşlıyoruz, şimdi hızlanıyoruz, şimdi kâğıda zıplaya zıplaya ulaşalım ve kağıdımızı boyamaya başlayalım. Şimdi kollarımızla kâğıdımızı boyayalım. Şimdi ellerimizle, parmaklarımızla, ayaklarımızla, topuklarımızla, burnumuzla, sırtımızla kâğıdımızı boyayalım." yönergeleri ile vücutlarını bir fırça gibi kullanarak oldukça eğlenceli bir canlandırma yaptılar. Etkinliği "Şimdi sırt üstü yatalım ve ayaklarımızla gökyüzüne bir güneş çizelim. Artık bacaklarımızı uzatalım ve eserimizi seyredelim." yönergesi ile sonlandıran öğrenciler etkinliğin ikinci aşamasında, "Şimdi herkes bana, çizdiği resmi anlatsın." yönergesi ile yaptıklarını ve düşündüklerini söyleyerek duygularını paylaştılar.

Yıldızlar sınıfı öğrencileri yönergeler doğrultusunda yürüme, koşma, atlama gibi komutların yerine getirilebilmesinin hedeflendiği etkinlikle fiziksel gelişimlerine eğlenceli bir yol ile katkıda bulunurken aynı zamanda hedeflenen hayal gücünü geliştirme, rahatlama, kendini ifade edebilme gibi hedeflerin de gerçekleştirildiği eğlenceli etkinlik ile güzel ve neşeli dakikalar geçirdiler. 

 

.


Haber
:
PELİN ASLANDOĞDU
Editör
:
PELİN ASLANDOĞDU
Fotoğraf
:
PELİN ASLANDOĞDU
Tarih
:
19 Ekim 2017, Perşembe 19:08
Okunma
:
951 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları