Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Grubu Okuma Yazmaya Hazırlık Dersinde
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Grubu Okuma Yazmaya Hazırlık Dersinde
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Grubu Okuma Yazmaya Hazırlık Dersinde Traş Köpüğü İle Şekil Ve Rakam Çalışması Yaptılar.

Eryaman Okyanus Koleji Okul Öncesi Bölümü Yıldızlar Grubu okuma yazmaya hazırlık dersinde öğretmenleri tarafından masaların üzerine sıkılan traş köpüğü aktivitesinde çok eğlendiler.

Traş köpüğü ile öğrendikleri şekilleri ve rakamları çizen öğrenciler yapılan bu çalışmada hem öğrendiler hem eğlendiler. Öğrenmiş oldukları rakamları doğru şekilde yazmaları konusunda oldukça hatırlatıcı çalışmalar yapan öğrenciler köpüklü elleri ile alkış yaparak ritim tuttular, şekiller oluşturdular, resimler yaptılar. Bu etkinlikten hem keyif aldılar hem de çizdikleri resimler ile duygularını anlattılar.

Traş köpüğüyle eğlenen Yıldızlar grubu öğrencileri okuma yazmaya hazırlık çalışması sonrası gönüllerince traş köpüğüyle oynadılar.

 


Haber
:
PELİN ASLANDOĞDU
Editör
:
PELİN ASLANDOĞDU
Fotoğraf
:
PELİN ASLANDOĞDU
Tarih
:
09 Kasım 2017, Perşembe 00:12
Okunma
:
807 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları