Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji Öğrencilerimiz Uluslararası Gençlik Ödül Programı Bronz Kategorisini Başarıyla Tamamladı
Eryaman Okyanus Koleji Öğrencilerimiz Uluslararası Gençlik Ödül Programı Bronz Kategorisini Başarıyla Tamamladı
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji öğrencilerimiz Zeynep Bahar Uçar, Melih Talha Arslan, Tebessüm Durmaz, Duru Deniz Dörter, Şevval Nehir Tezel ve Zeynep Şahan Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nda Bronz Kategorisini başarıyla tamamlayarak ödüllerini aldılar.

Eryaman Okyanus Koleji öğrencilerimiz Zeynep Bahar Uçar, Melih Talha Arslan, Tebessüm Durmaz, Duru Deniz Dörter, Şevval Nehir Tezel ve Zeynep Şahan Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nda Bronz Kategorisini başarıyla tamamlayarak ödüllerini aldılar.

Günümüzde 140'dan fazla  ülkede uygulanan Uluslararası Gençlik Ödül Programı, Edinburgh Dükü Prens Philip ve Alman Eğitmen Kurt Hahn ile birlikte 1956 yılında İngiltere'de kurulmuştur.  Dünyanın önde gelen gençlik başarı ödülü olan bu program, gençlerin hayata hazırlanmalarına, yaşam becerilerini geliştirmelerine ve  topluma olumlu anlamda katkıda bulunmalarına fayda sağlar. Gönüllülük esas olan bu program yarışa ve rekabete dayalı değildir. Cinsiyet, kültür, dil, din, ırk, zihinsel veya fiziksel engele bakılmaksızın 14-24 yaşlarındaki  tüm gençlere açıktır.  

Tüm bu deneyimler, kararlılık ve süreklilikle nelerin başarılabileceğinin göstergesidir. Sonsuz rekabetin olduğu bir çağda, kazanılan bu beceriler, gençleri iş hayatına da hazırlar ve onlara yeni fırsatlar sağlar. 

Ödül Programı; Toplumsal Hizmet, Fiziksel Gelişim, Beceri Geliştirme ve Macera ve Keşif Yolculuğu olmak üzere dört ayrı faaliyetten oluşmaktadır. Eryaman Okyanus Koleji öğrencilerimiz Zeynep Bahar Uçar, Melih Talha Arslan, Tebessüm Durmaz, Duru Deniz Dörter, Şevval Nehir Tezel ve Zeynep Şahan Bronz Kategorisinde ilk üç faaliyeti tamamlayarak Macera ve Keşif  Yolculuğu yapmaya hak kazanmışlardır. 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Eskişehir Yenisofça Köyünde 2 gün 1 gece süren bu Macera ve Keşif Yolculuğunu başarıyla tamamlayarak BRONZ MADALYA almaya hak kazandılar. 6 Haziran 2022 günü Eryaman Okyanus Kolejinde düzenlenen ödül töreninde öğrencilere, Supervisor ve Ödül liderlerine  sertifikaları ve rozetleri verilmiştir. 

Uluslararası Gençlik Ödül Programı’nda Bronz Kategoriyi başarıyla tamamlayan öğrencilerimize, Ödül Liderleri öğretmenlerimiz Ayşe İpek ve Necati Yaman’a; Supervisor öğretmenimiz Büşra Bostancı’ya ve BARGEM ekibine desteklerinden dolayı teşekkür eder, öğrencilerimize Gümüş Kategori yolculuğunda başarılar dileriz.
 


Haber
:
Okyanus Web Ofis
Editör
:
Okyanus Web Ofis
Tarih
:
15 Haziran 2022, Çarşamba 15:29
Okunma
:
573 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları