Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Main Course Dersinde
Eryaman Okyanus Koleji Öğrencileri Main Course Dersinde
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. sınıf öğrencileri Main Course dersinde doktor ve hasta arasında geçen bir diyalogu canlandırıyor.

Eryaman Okyanus Koleji 3. sınıf öğrencileri Main Course dersinde canlandırma yaptılar. Öğretmen öğrencilere kullanmaları gereken kalıpları verdikten sonra öğrenciler defterlerine notlar aldılar. Ardından ikişerli olarak gelerek doktor ve hastayı canlandırdılar. Doktor olan öğrenci hastaya probleminin ne olduğunu ve hastanın ne yapması gerektiğini söylerken, hasta olan öğrenci ise ağrısının ne söyledi. Böylelikle derste eğlenceli vakit geçiren öğrenciler konuyu pekiştirdiler.

Eryaman Okyanus College 3rd graders made a role play between a doctor and a patient. Teacher gave useful languages that students needed to use. Students came to front. They decided who was doctor and was patient. They practiced their plays. By this way, students enyojed the lesson and reviewed the topic.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Nurcan Kunak
Tarih
:
08 Mayıs 2019, Çarşamba 16:51
Okunma
:
540 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları