Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji'nde Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Heyecanı Vardı
Eryaman Okyanus Koleji'nde Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması Heyecanı Vardı
  • Paylaş
Öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışmasıyla Eğlendi

Eryaman Okyanus Koleji'nde Sosyal Bilgiler bilgi yarışması heyecanı vardı. Öğretim yöntem ve tekniklerinin günden güne değiştiği çağımızda yeni ve uluslararası öğretim tekniği olan KAHOOT sistemiyle Sosyal Bilgiler zümremizin düzenlemiş olduğu 'Sosyal Bilgiler Bilgi Yarışması' bugün Okyanus Koleji Eryaman Kampüsünde gerçekleşti.

Ortaokul öğrencilerimizin heyecan ve coşkuyla izlediği Bilgi Yarışması 4 takım arasında gerçekleşti. Her bir takımda bir 5. bir 6. bir de 7. sınıftan öğrencimiz yer alarak her sınıf düzeyinden sorular rahatlıkla cevaplanmış oldu. 4 takımdan en yüksek puan alan 2 takım, 2 Nisan Salı günü büyük finali gerçekleştirerek Okyanus Yıldızlarını almayı hak edecekler.

Sunuculuğunu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nazlı Doğan ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ali Özkal'ın gerçekleştirildiği Bilgi Yarışmasını, geleneksel hale getirerek ileriki eğitim-öğretim yıllarında da öğrencilerimize eğlenceli ve öğretici ders içeriklerini sunmayı planlamaktayız.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ali ÖZKAL, Nazlı DOĞAN
Tarih
:
21 Mart 2019, Perşembe 23:50
Okunma
:
775 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları