Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi'nde İnternet Kullanımı ve Ekran Bağımlılığı Semineri
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi'nde İnternet Kullanımı ve Ekran Bağımlılığı Semineri
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Birimi Tarafından İlkokul Velilerine İnternet Kullanımı ve Ekran Bağımlılığı Semineri Verildi.

Ülkemizde internet ve ekran kullanımının çok hızlı artması sonucunda teknolojinin etkin, bilinçli ve doğru  kullanımı için  ebeveynlere veli semineri düzenlenmiştir.

Psikolog İrem TOPDAN tarafından verilen seminerde ;  farkındalık oluşturularak hem ebeveynler hem de öğrencilere yönelik bilinçlendirme çalışmaları yapılmıştır. Anne-babaların dikkat etmesi gereken hususlar üzerinde de durulan seminerde veliler ; “İnternet kullanımı ne zaman sorun olarak kabul edilebilir? Doğru internet kullanımı için ebeveynler neler yapabilir? Ekran bağımlılığına karşı nasıl mücadele edilebilir? gibi sorulara cevap buldular.

Bununla birlikte seminerde çocukların internetti kullanırken dikkat etmesi gereken hususlar, kişisel bilgilerin paylaşımı  ve bu gibi durumlarla ilgili ne gibi önlemler alınacağı üzerinde bilgilendirilmede bulunulmuştur.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Gözde Özbay
Tarih
:
26 Mart 2018, Pazartesi 17:32
Okunma
:
543 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları