Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri PassaParola Heyecanına Başladı!
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri PassaParola Heyecanına Başladı!
  • Paylaş
Sınıf içi ve sınıflar arası olarak iki etaptan oluşacak yarışmanın ilk etabı olan sınıf içi yarışmaları bu hafta İngilizce derslerinde gerçekleşti.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri PassaParola Heyecanına Başladı! Sınıf içi ve sınıflar arası olarak iki etaptan oluşacak yarışmanın ilk etabı olan sınıf içi yarışmaları bu hafta İngilizce derslerinde gerçekleşti. Öğrenciler, sorulan soruları, a’dan z’ye harflerle başlayan harflerle yanıtlayarak puan topladılar ve en fazla puanı alan grup, sınıflar arası yapılacak yarışmada sınıfını temsil etmeye hak kazandı. 

Eryaman Okyanus College Primary School 4th Grade Students have started PassaParola excitement! The first stage “In class” of the competition that will be composed of two stages as “in class” and “between classes”, is completed in English lessons this week. Students answered the questions with the words begin with letters from a to z and the group which racked up the highest score will represent their classroom in the next stage!


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ceren Kaymaz
Tarih
:
05 Aralık 2019, Perşembe 19:11
Okunma
:
531 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları