Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Okyapedia Dersinde!
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri Okyapedia Dersinde!
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri bu ayki Okyapedia derslerinde “Astronotlar” konusunu incelediler.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 4. Sınıf Öğrencileri bu ayki Okyapedia derslerinde “Astronotlar” konusunu incelediler. Astronotların günlük yaşamlarını nasıl sürdürdüklerini, görev başındayken günlük ihtiyaçlarını nasıl giderdiklerini, yer çekimsiz ortamda hayatlarının nasıl devam edebildiğini büyük bir ilgi ve dikkat ile beyin fırtınası yaparak öğrendiler. Bu sayede konu ile ilgili birçok terimin İngilizcesini öğrenerek, eğlenceli ve macera dolu bir ders geçirdiler.

Eryaman Okyanus College Primary School 4th Grade Students studied “Astronauts” this month. They brainstormed on questions like “What is a typical day for an astronaut?”, “How does living in space affect human body?, “How do astronauts live and survive in space?” with a great attention. Thus, they learned lots of terms on the subject and had a lesson full of adventures!


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Ceren Kaymaz
Tarih
:
27 Aralık 2019, Cuma 23:09
Okunma
:
628 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları