Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencileri Life Skills Dersinde
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. Sınıf Öğrencileri Life Skills Dersinde
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. sınıf öğrencileri Life Skills dersinde sınıf kurallarını eğlenceli bir etkinlikle öğrendiler.

Eryaman Okyanus Koleji İlkokul Kademesi 3. sınıf öğrencileri Life Skills dersinde sınıf kurallarını öğrendiler. Öğretmen öğrencilere post-it dağıttı ve öğrencilerden sınıf kurallarından bir tanesini yazmalarını istedi. Daha sonra öğrenciler bu post-it’leri öğretmenin üzerine yapıştırdılar. Öğretmen tüm post-it’leri topladıktan sonra tahtaya yazdı ve öğrencilerden kuralları defterlerine yazmalarını istedi. Bu sayede öğrenciler Life Skills dersinde sınıf kurallarını eğlenerek öğrendiler.

Eryaman Okyanus College 3rd graders learnt classroom rules in Life Skills. Teacher gave post-it to the students. Students wrote classroom rules they knew on the post-it. Later, they stuck them on the teacher. When everybody stuck teacher started to take each post-it in a funny way and started writing them on the board.  Finally, students wrote them on their notebooks. By this way, students learnt the classroom rules in a funny way.


Haber
:
Su Asuman Demiröz
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nurcan Kunak
Tarih
:
09 Ekim 2018, Salı 19:39
Okunma
:
601 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları