Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Okyanus Koleji Debate Show Kampüs Birincisi Belli Oldu!
Eryaman Okyanus Koleji Debate Show Kampüs Birincisi Belli Oldu!
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Debate Show kampüs birincisi belli oldu! Kampüs birincisi olan 7-A şubesi Ankara birinciliği için İncek kampüsümüzle karşı karşıya gelecek.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul kademesinde Debate Show heyecanı yaşandı. Kampüs birinciliği için hazırlanan 7-A ve 7-D sınıfı öğrencileri "kediler insanın en iyi dostudur" ve "köpekler insanın en iyi dostudur" konuları hakkında münazaralarını gerçekleştirdiler. Başarılı sunumlarında öğretmenlerinin evcil hayvanlarından örnekler göstererek jüriye de sorular yönelten öğrenciler sıkı çalışmalarından dolayı öğretmenlerinin takdirini topladılar. 

Öğrencilerin araştırma becerilerini geliştirmeyi ve kendi fikirlerini özgüvenle seyirci önünde savunabilmelerini amaçlayan münazaradan oldukça keyif alan sınıflarımızdan 7-A sınıfımız Eryaman Okyanus Koleji kampüs birincisi oldu. 02.01.2019 tarihinde Ankara bölge birincisini belirleyecek münazarayı İncek kampüsümüzle yapacak olan 7-A sınıfına 7-D sınıfı öğrencilerimiz başarılar dilediler.

Özverili çalışmalarıyla öğretmenlerini gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor İncek kampüsümüzle münazara yapacak olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Neslişah KAYA, Ayşegül KAPLANOĞLU, Nuray DOĞAN, Yunuscan Murat SARIASLAN
Tarih
:
26 Aralık 2018, Çarşamba 14:52
Okunma
:
797 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları