Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Kampüsü Ortaokul Kademesinde "Yetenek Gecesi" Düzenlendi
Eryaman Kampüsü Ortaokul Kademesinde "Yetenek Gecesi" Düzenlendi
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Yetenek Gecesi" öğrencilerimizin muhteşem performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Eryaman Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi "Yetenek Gecesi" 23.05.2017 tarihinde Salı akşamı gerçekleştirildi. Dönem başında yeteneklerine göre seçim yapan öğrencileirimiz, dönem sonunda geliştirdikleri yeteneklerini ailelerine ve arkadaşlarına sundular.

Okyanus Kolejleri olarak her öğrencinin sosyal başarı kazanacağı bir yeteneğinin olduğu inancındayız. Bu amacı gerçekleştirmek ve öğrencilere daha geniş imkanlar sunmak amacıyla haftada iki saat yetenek ve kulüp derslerinde eğitim almaları sağlanmaktadır.

Eryaman Okyanus Kolejinde Ortaokul Kademesinde; "Gitar, Tiyatro, Vurmalı Çalgılar, Keman, Piyano, Modern Danslar, Okçuluk, Aikido" yetenek-kulüp derslerinde olan öğrencilerimiz yıl sonu gösterilerini ailelerine sunarak büyük beğeni topladılar.

Yetenek öğretmenleri tarafından öğrencilerimize katılım belgeleri verilerek gecemiz son buldu.


Haber
:
İpek Ölçer
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Aysun ÖZERSİN
Tarih
:
29 Mayıs 2017, Pazartesi 15:45
Okunma
:
1.314 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları