Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eryaman Kampüsü Lise Kademesinde Yıl Sonu Yetenek Gösterisi
Eryaman Kampüsü Lise Kademesinde Yıl Sonu Yetenek Gösterisi
  • Paylaş
Eryaman Okyanus Anadolu Lisesi Yetenekli Öğrencileri Hayran Bıraktı

    Eryaman Kampüsü Lise Kademesi okulumuz Müzik Öğretmenimiz Aysun Ersin öncülüğünde Yetenek ve Kulüp Öğretmenlerimizin bir yıl süren eğitimleri sonucunda 25 Mayıs Çarşamba günü hazırlanan gösteride yeteneklerini sergilediler. Öncelikle  1. ve 2. orkestra yetenek öğretmenlerimiz eşliğinde sahnede yer aldı. Gitar, ork, keman, bateri ve vurmalı çalgılar ile enstrümanlarını çalan öğrencilerimizin keyifli dinletisi beğeni kazandı. Ardından solo perfonmans gösterileri ile öğrencilerimiz sesleriyle salonu büyüledi. 

   Gösteride çokca konuşulan tiyatro ekibi oldu. Öğrencilerimiz hazırlandıkları skeç ile herkesi güldürdü. Modern dans öğrencilerimizin perfomansı ise eğlenceli anlar yaşattı. Yetenek öğretmenlerimizin mini konserleri ile son bulan etkinlik başarı dolu bir yılın damgasını vurdu. 

   Öğretmenlerimiz gösteri sonrasında öğrencilerimize katılım belgelerini takdim ettiler. 

   2016-2017 Eğitim- öğretim yılı boyunca yetenek dersleri ile öğrencilerimize, katkı ve motive sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz  başarılarının katlanarak devam etmesini dileriz. 


Haber
:
Hale Öğdü
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hale Öğdü
Tarih
:
27 Mayıs 2017, Cumartesi 11:38
Okunma
:
1.298 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları