Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | En Eğlenceli 23 Nisan Kutlaması Okyanus'ta
En Eğlenceli 23 Nisan Kutlaması Okyanus'ta
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, klasik kutlama törenlerinin dışına taşarak çocuklar için tam bir şenlik havasına büründü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde coşkuyla kutlandı...

Bahçeşehir Okyanus Koleji'ndeki 23 Nisan kutlamaları, cıvıl cıvıl renkli görüntülere sahne oldu.

Spor Salonu'nda İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü Erdem Üzam'ın konuşmasıyla başlayan 23 Nisan Çocuk Şenliği, öğrencilerin okuduğu şiirler ve birbirinden güzel dans gösterileriyle devam etti.

Çocuklarını bu özel günde yalnız bırakmayan veliler de onların coşkusuna ve mutluluğuna ortak oldular.

Spor salonundaki programın ardından; tören alanı ve bahçede devam eden eğlenceli etkinliklerle, çocuklar bayram coşkusunu yaşadılar.

Yüz boyama, yoğurt yeme yarışması gibi etkinliklerin yanı sıra; halı sahada oynanan penaltı atışları ve halat çekme yarışında da heyecan doruktaydı.

Parkur koşuları, kuyruk kapmaca, sandalye kapmaca, kaşıkla pinpon topu taşıma ve çuval yarışında da eğlenceli dakikalar geçiren öğrenciler, okul bahçesine kurulan şişme oyun alanında hoplayıp zıplayarak 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı doyasıya kutladılar.

Okuldaki şenliklerin yanı sıra; Blue Bird otobüsüyle palyaço eşliğinde Bahçeşehir bölgesinde tüm çocuklara oyuncak hediye edildi. Verilen hediyeleri sevinçle karşılayan çocuklar, palyaçoya da büyük ilgi gösterdiler.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü Mesut Mugan'ın konuşmasıyla başlayan 23 Nisan Çocuk Şenliği, öğrencilerin seslendirdiği kora ve birbirinden güzel dans gösterileriyle devam etti.

Gösterilerin ardından öğrencileri şaşırtan sürprizlerin yaşandığı 23 Nisan kutlamalarında Şişme Maskotlar, Pamuk Prenses, Korsan, Palyaço, Tahta Bacak ile eğlenceli yarışmalar gerçekleştirildi.

Saat 10.00'da başlayan program 13.30'da sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ataşehir ve Sancaktepe Okyanus Koleji'nde de Sancaktepe Kampüsü'nde ortaklaşa düzenlenen muhteşem bir törenle kutlandı.

93. Yıldönümü Kutlama Programı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürü Kenan Çolak'ın günün anlam ve önemini vurgulayan açılış konuşmasıyla başladı.

Ardından sırasıyla koro, ünlü yazar ve devlet adamlarının İngilizce sözlerinin Türkçe çevirileri ve İngilizce şarkılarla devam eden program; modern dans gösterileri, jimnastik gösterisi, roman dans gösterisi, orotoryo ile izleyenlere seyir zevki muhteşem anlar yaşattı.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından özenle hazırlanan gösteriler; veliler, öğretmenler ve idareciler tarafından beğeniyle izlendi. Mutluluk, coşku ve gurur duyguları tüm izleyenlerin yüzlerine yansırken; görkemli kutlama büyük beğeni topladı.

Balonlar, bayraklar eşliğinde tam bir şölen havasında geçen 23 Nisan coşkusu, velilerin alkışları ile hep bir ağızdan söylenen 10.Yıl Marşı ile sona erdi.  Törenin bitmesiyle beraber hazırlanan sürpriz oyunlar ve eğlenceli etkinliklerle öğrencilerimiz, çocuk bayramı coşkusunu gün sonuna kadar doyasıya yaşadılar.

Güneşli Okyanus Koleji'ndeki 23 Nisan töreninde de önce öğrencilerinden oluşan bando takımı okul çevresinde 23 Nisan yürüyüşüne çıktı. Daha sonra okulun özenle süslenmiş bahçesinde öğrencilerin hazırladığı program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu'nun ardından başladı.

Okul Müdürü Onur Kaşkaya'nın açılış konuşmasından sonra, öğrencilerin hazırladığı gösterilere geçildi. Çeşitli dans ve jimnastik gösterileriyle hünerlerini sergileyen öğrenciler, bayram coşkusunu velilerle birlikte yaşadılar.

Kutlamalar, şeker ve balon yağmuruyla sona erdi.

 

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Nisan 2013, Çarşamba 16:30
Okunma
:
7.311 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları