Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Emirgan'da Yardımsever Velilerimizi Buluşturan Kahvaltı
Emirgan'da Yardımsever Velilerimizi Buluşturan Kahvaltı
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji velileri, İstanbul'un incisi lale diyarı Emirgan'da yardım amacıyla düzenlenen kahvaltı etkinliğinde bir araya gelerek, hem güzel bir gün geçirdiler hem de yardımlaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

8. İstanbul Lale Festivali'ne Avcılar Okyanus Koleji velileri de, Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği işbirliği ile düzenlenen kahvaltı etkinliği ile katıldılar.

Geçmişten geleceğe miras olarak taşınan İstanbul'un incisi lale diyarı Emirgan Korusu'ndaki Pembe Köşk'te 19 Nisan 2013 Cuma günü düzenlenen kahvaltıyla başlayan buluşma, Emirgan Korusu'nun doğal güzelliği ve eşsiz manzarası ile keyif dolu dakikalara sahne oldu.

Lalelerin rengarenk dünyası, pırıl pırıl ışıldayan güneş, ağaçlarda oyunlar oynayan yaramaz sincaplar, Okyanuslu velilere İstanbul'un kalbinde farklı bir dünyanın kapısını açtı.

Lale Festivali'nin sosyal bir amaca hizmet ediyor olması etkinliğin önemini daha da arttırdı.

Avcılar İlçesi'nde eğitim gören bir öğrencinin tedavi sürecine katkı sağlamak amacıyla Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birlği tarafından düzenlenen yardım kampanyasına, kahvaltıya katılan veliler de destek vererek, yardımlaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Başta Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği olmak üzere bu anlamlı etkinliğe katılan ve katkı sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Nisan 2013, Çarşamba 10:13
Okunma
:
4.024 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları