Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Eğitimin Türkiye Markası
Eğitimin Türkiye Markası
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Şimdi de İzmit'te

Okyanus Koleji Şimdi de İzmit'te. Kocaeli'de uzun yıllardan beri eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunan Özel Atafen Koleji'ni, Okyanus Koleji olarak devralmış bulunmaktayız. 2022-2023 eğitim öğretim yılı bitimine kadar mevcut yönetim ve eğitim kadrosu ile faaliyetlerine devam edecek olan Özel Atafen Koleji bayrağı dönem bitiminde Okyanus Kolejlerine devrediyor. 2023-2024 eğitim öğretim döneminde Okyanus Kolejleri olarak Yetenek Merkezli Eğitim Modeli ile öğrenci ve velilerimizle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Okyanus Koleji İzmit Atafen kampüsünde, "Öğrenmeyi Öğrenmek" ilkesiyle Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, anadolu lisesi ve fen lisesi kademelerinde eğitim hizmeti verilecektir.
Geniş yeşil alanları, yüzme havuzu, ferah derslikleri ve spor salonları ile Okyanus Kolejlerinin Eğitim ve Yaşam Merkezi konseptine uygun olan İzmit Atafen Kampüsünde Okyanus Koleji olarak Eylül 2023 döneminden itibaren hizmet verilecektir. 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için kayıt ve tanıtım çalışmaları başlamıştır.

Basında Çıkan Haberler:

Demokrat Kocaeli Gazetesi

Ses Kocaeli Gazetesi

Kocaeli Çınar Gazetesi

Nokta Gazetesi

EnKocaeli Gazetesi


Haber
:
Editör
:
Tarih
:
26 Ocak 2023, Perşembe 17:00
Okunma
:
2.330 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları