Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Dünya Saati Kampanyası'na Okyanus Desteği
Dünya Saati Kampanyası'na Okyanus Desteği
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Güneşli Kampüsü, 23 Mart 2013 Cumartesi akşamı saat 20.30-21.30 arasında ışıklarını kapatarak, dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati Kampanyası'na katıldı.

Dünyadaki çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından 2007 yılından beri gerçekleştirilen ve 135 ülkeden 2 milyar insanın katılımıyla dünyanın en büyük çevre hareketi olan Dünya Saati (Earth Hour) kampanyasına, Güneşli Okyanus Koleji de destek verdi.

Okyanus Kolejleri Güneşli Kampüsü, 23 Mart 2013 Cumartesi akşamı saat 20.30-21.30 arasında, dünyanın dört bir köşesinden milyonlarca insanla birlikte, gezegenimizin karşı karşıya olduğu sorunlara dikkat çekmek için dünyanın en büyük çevre hareketine katıldı.

Saatler tam 20.30'u gösterdiğinde gezegenimizi korumak isteyenler bir saatliğine ışıklarını kapattılar. Güneşli Okyanus Koleji'nde de ışıklar karardı.

Dünya Saati Kampanyası, bireyler ve kurumlar olarak doğayla uyumlu hareket etme, çevresel sürdürülebilirliği kurum kültürüne ve yaşam biçimine dönüştürme yönündeki kararlığımızı ifade etmek için eşsiz bir fırsattı.

23 Mart'ta ışıkları kapatırken, sadece dünyanın en büyük çevre hareketine katılmanın heyecanını değil, yüzlerce kişiye ilham olmanın, değişimi başlatmanın gururunu beraberinde yaşadık.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Nisan 2013, Pazartesi 10:04
Okunma
:
2.932 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları