Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | DEBATE Çeyrek Finalde Kazanan Bayrampaşa Okyanus Koleji Oldu
DEBATE Çeyrek Finalde Kazanan Bayrampaşa Okyanus Koleji Oldu
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul kademesi 7A Sınıfı öğrencileri, “DEBATE” (İngilizce Münazara) etkinliğinde çeyrek finale yükseldiler.

Aralık ayında gerçekleştirilen, İstanbul şubeleri sınıflar arası Debate etkinliğinde başarılı olan 7A sınıfı öğrencileri, “Oğuzhan Emre Şenel, Muhammed Serkan Güveli, Elif Tamay Budak ve Oğuzhan Efe Kavas” 15 Ocak Çarşamba günü yapılan şubeler arası Debate etkinliğinde konuşmacı olarak hazır bulundu. Okyanus Kolejleri Fatih Kampüsünde gerçekleştirilen İngilizce münazarada “Hangisi daha iyi ve eğiticidir?” sorusuna cevap olarak öğrencilerimiz ‘Kitapları’, karşıt grup ise ‘Filmleri’ savundu. Fatih Okyanus Koleji ilkokul ve lise kademeleri İngilizce zümre başkanlarının jüri olarak katıldığı etkinlikte, kıyasıya gerçekleşen fikir savunmaları esnasında heyecan doruktaydı. Her iki takım da tarafı oldukları düşünceleri İngilizce olarak başarıyla savundu. Soru-cevap bölümünden sonra yapılan kapanış konuşmaları ile tamamlanan etkinlikte başarılı olan öğrencilerimiz, şubat ayında yapılacak olan çeyrek final müsabakasına katılmaya hak kazandı. Etkinliğimize konuşmacı olarak katılarak başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
28 Ocak 2020, Salı 16:04
Okunma
:
922 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları