Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Çevreci Yarışma İçin Toyota Bayi Gezisi
Çevreci Yarışma İçin Toyota Bayi Gezisi
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri, Toyota işbirliğinde gerçekleştirilecek olan "Eko Okullar Uluslararası Çevre ve Yenilikçi Fikirler Yarışması"na hazırlık kapsamında , Yenibosna Toyota Sonkar Bayi'ni ziyaret ederek, çevreci otomobiller hakkında bilgi aldılar.

Okyanus Kolejleri'nde "Eko-Okul" faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor...

Bahçeşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri, Toyota işbirliğinde gerçekleştirilecek olan"Eko Okullar Uluslararası Çevre ve Yenilikçi Fikirler Yarışması"na hazırlık kapsamında, 12 Nisan 2013 Cuma günü Yenibosna Toyota Sonkar Bayi'ni ziyaret ettiler.

Bayi yetkilileri tarafından çevreye duyarlı otomobiller hakkında bilgilendirilen öğrenciler, gelecekte kullanılacak otomobiller hakkında da fikir sahibi oldular.

Otomobillerin üretimden satışa sunuluna kadar hangi aşamalardan geçtiklerini, ne gibi çalışmalar yapıldığını yerinde gören öğrenciler, "Sürdürülebilir Ulaşım" konusunda geleceğe dair yeni fikirler ürettiler.

Bu kapsamda "Eko Okullar Uluslararası Çevre ve Yenilikçi Fikirler Yarışması" için yapacakları projelerin çalışmalarına başladılar.

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
16 Nisan 2013, Salı 11:05
Okunma
:
1.569 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları