Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Çevreci Okyanuslular'dan TEMA'ya Destek
Çevreci Okyanuslular'dan TEMA'ya Destek
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, Eko Okul Projesi kapsamında yaptıkları "Orman Haftası" gösterisinde toplanan bağışları TEMA Vakfı'na teslim ettiler.

Okyanus Koleji öğrencileri Eko Okul Projesi kapsamında, "Türkiye Çöl Olmasın" sloganıyla yıllardır mücadele veren TEMA Vakfı'nı da unutmadı...

Avcılar Okyanus Koleji 2. ve 3. Sınıf öğrencileri, okulda yaptıkları "Orman Haftası" gösterisinde topladıkları bağışları, 10 Nisan 2013 Çarşamba günü TEMA Vakfı'nın İstanbul Temsilciliği'ne giderek yetkililere teslim ettiler.

Okyanus'un çevreci öğrencileri, bağış yapmanın yanı sıra tüm sınıf arkadaşlarıyla birlikte TEMA'nın birer gönüllüsü olmak için de başvuruda bulundular. Başvuru sonucunda her sınıfa TEMA Vakfı tarafından verilen belgeleri teslim alan öğrenciler, Türkiye için TEMA ile birlikte mücadele edeceklerine söz verdiler.

TEMA Vakfı tarafından da Okyanus Kolejleri'ne, desteği nedeniyle "Şükran Belgesi" sunuldu.

Toplanan bağışlarla Manisa-Salihli Gölköy'de kendileri için 760 fidan dikileceğini duyan öğrenciler, yaptıkları etkinliğin ne kadar önemli ve anlamlı olduğunu bir kez daha anladılar.

TEMA Vakfı'ndan ayrılırken yetkilileri Okyanus Koleji'ne davet eden öğrenciler, faydalı çalışmaları için dernek yetkililerine teşekkür ettiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Nisan 2013, Çarşamba 14:26
Okunma
:
2.456 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Erkan HAYRULLAHOĞLU / 18 Nisan 2013, Perşembe 06:57
Sayın Yetkili,

taşehir Kampüsünüz 1-C Öğrenciniz olan Kızım Yağmur HAYRULLAHOĞLU geçtiğimiz 21 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile 3 öğretmenine 2 şer adet Fidan hediyesini içeren Sertifikaları hediye etmiştir.

Bilgilerinize.

İyi Çalışmalar
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları