Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bulutlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde
Bulutlar Grubu Öğrencileri Aile Katılım Etkinliğinde
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Bulutlar Grubu Öğrencileri 28 Aralık Perşemba Günü Sınıf Arkadaşları Ezgi Kanlı’nın annesi Seda Hanım ile Birlikte Kış Mevsimi İle İlgili Sanat Etkinliği Gerçekleştirdiler.

Ataşehir Okyanus Koleji Okul Öncesi Bulutlar Grubu Öğrencileri 28 Aralık Perşemba Günü Sınıf Arkadaşları Ezgi Kanlı’nın annesi Seda Hanım ile Birlikte Kış Mevsimi İle İlgili Sanat Etkinliği Gerçekleştirdiler. Öğrenciler, Ezgi Kanlı’nın annesi ile tanışıp, sohbet ettiler. Sonrasında Seda Hanım rehberliğinde  ''Kar Küresi'' yaparak kış mevsimi  ile ilgili sanat etkinliği yaptılar. Seda hanım rehberliğinde kavanozların içine su, sim, pul ve kardan adam koyularak kavanozun ağzını sıkıca kapattık, ardından sallayarak kar küresi ile eğlenceli dakikalar geçirdiler, son olarak da sandalye kapmaca oynayarak veli katılımımızı sonlandırdık. Çok keyifli geçen etkinlik sayesinde öğrenciler artık materyal değerlendirmesini öğrenmiş oldular.


Haber
:
Melika Halıcı
Editör
:
Nirvana Barkaçin
Fotoğraf
:
Melika Halıcı
Tarih
:
01 Ocak 2018, Pazartesi 19:11
Okunma
:
646 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları