Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bornova Okyanus Koleji Seçimde
Bornova Okyanus Koleji Seçimde
  • Paylaş
Bornova Okyanus Koleji seçim heyecanında.. Öğrenciler, seçme ve seçilme hakkının en güzel anlam bulduğu, küçüklerin büyüdüğü ve sorumluluk sahibi olduğu, kıyasıya yarıştığı okul temsilci olma yolunda öğrenciler renkli görüntülere sahne oldu.

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılmasını amaçlayan, "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi"projesi, Bornova Okyanus Kolejinde Rehberlik servisinden Gülsüm Demirli ve Tuğba Özdincer desteğiyle başarıyla uygulandı.

5.6.7.8. sınıf öğrencileri arasından seçilen sınıf temsilcileri,okul temsilcisi olmak için 04.10.2018 tarihinde gerek sınıfları dolaşarak, gerek hazırladıkları broşürleri, afişleri dağıtarak gerekse okulun konferans salonun da kendilerini tanıtarak vaatlerini seçmenleriyle paylaşarak propaganda sürecine verimli bir şekilde devam etmişlerdir.

Gerçeğini aratmayan seçim çalışmaları istinaden , seçim günü olan 05.10.2018 tarihinde oy verme süreci sonuçlandığında, adaylar arasından 8/A sınıfından Deniz SUVARİOĞLU okul meclisi temsilcisi olarak seçim yarışını kazanmıştır.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Nur Çiftçi
Tarih
:
09 Ekim 2018, Salı 08:34
Okunma
:
972 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları