Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bornova Okyanus Koleji Robotik Dersi Alan Öğrencilerimiz Teknoloji Fuarında
Bornova Okyanus Koleji Robotik Dersi Alan Öğrencilerimiz Teknoloji Fuarında
  • Paylaş
Geleceğin Sahipleri, Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarında…

Teknoloji günümüz dünyasının vazgeçilmez bir parçası. Bu sebeple 21-24 Şubat tarihleri arasında İzmir Gaziemir Fuar alanında düzenlenen “Geleceğin Endüstriyel Teknolojileri Fuarı”na Bornova Okyanus Koleji Robotik dersi alan öğrencilerimizle bir gezi düzenledik. Öğrencilerimiz gezi boyunca durmaksızın gelişen teknolojileri yakından görme inceleme ve öğrenme imkanı buldular. Geleceğin ya da şuanın meslekleri hakkında bilgi sahibi olma şansını yakaladılar. Günümüzün ve geleceğin robotlarını makinalarını yakından görme tanıma ve nasıl çalıştıklarını öğrenme imkanı buldular. Bu tür gezilerde öğrencilerimizi güdülemek ve heveslendirmek oldukça önemlidir. Öğrencilerimiz tüm bu gelişen teknolojileri ne kadar yakından görür dokunur ve bilirlerse kendi hayal dünyalarında o kadar ufku açık, yenilikçi, bir şeyler üretmek isteyen bireyler olarak yetişirler.

Günümüzde toplum yapısını ve teknolojinin kullanım şeklini düşündüğümüzde bu tarz geziler ile öğrencilerimize teknolojinin doğru kullanıldığında ne kadar önemli, hayatı kolaylaştıran bir gerçek olduğunu öğretmiş oluyoruz. Okyanus ailesi olarak teknoloji her zaman yakından takip etmeye, bu tarz geziler, okul içinde yapağımız eğitim ve etkinliklerle daha çok öğrencimizi güdülemeye onlara yeni hayal dünyaları açmaya devam edeceğiz. Okyanus kolejleri olarak teknolojiyi sadece tüketen değil; doğru kullanan ve üreten nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz.


Haber
:
Esra Çayhan
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Işın SOYSAL
Tarih
:
26 Şubat 2019, Salı 10:23
Okunma
:
755 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları