Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Kariyer Kulübü Etkinliği
Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Kariyer Kulübü Etkinliği
  • Paylaş
27 Kasım Salı günü Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Sağlık Kariyer Kulübü öğrencileri, Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Semih Akyüz rehberliğinde Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Kariyer Kulübü etkinliği düzenlediler.

İlk olarak öğrenciler Üniversitenin basın ve halkla ilişkiler koordinatöründen bölümle ve Üniversite hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Tıp fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Burak Önal kendi kariyer yolculuğunu ve bölümle alakalı bilgileri öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler demerak ettiklerini sordular. Daha sonra öğrenciler Anatomi, Eczacılık, Diş hekimliği, Histoloji, Patoloji, Mikroskopi, Biyokimya, Mikrobiyoloji, Odyoloji, Ergoterapi ve Beslenme ve Diyetetik Labarotuvarlarını gezme imkanı buldular. Öğrenciler son olarak serbest bırakılarak üniversiteli olmayı deneyimledikten sonra etkinlik sonra ermiş oldu.


Haber
:
Merve Kalyoncu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Merve Kalyoncu
Tarih
:
22 Aralık 2018, Cumartesi 11:28
Okunma
:
1.078 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları