Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu Öğrencilerine Mart Ayı “Kişisel Gelişim” Dersi Yapıldı
Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu Öğrencilerine Mart Ayı “Kişisel Gelişim” Dersi Yapıldı
  • Paylaş
Beylikdüzü Okyanus Ortaokulu Öğrencilerine 26 Mart Pazartesi günü konferans salonunda Rehber Öğretmenler Hande İPEKLİ ve Ersan ERTÜRK organizasyonuyla “Bir Başarı Hikâyesi” konulu Kişisel Gelişim Dersi yapıldı

Ortaokul öğrencilerine “Kişisel Gelişim” kavram ve alt kazanımların öğrencilerde kazandırılması amacıyla öğrencilerin kendini keşfetmesi, Olumlu Düşünme Becerilerinin Geliştirilmesi, Motivasyonun Artırılması, Özgüvenin Artırılması, Zaman Yönetimi, Fark Yaratmak, Sosyal İletişim ve daha birçok konu ile kişisel gelişimlerine katkıda bulunmuş olunuyor.

Okyanus Kolejleri Ortaokul Kademesinde uygulanmakta olan Kişisel Gelişim Dersi kapsamında, Mart ayı konusu “Bir Başarı Hikâyesi” için Beylikdüzü Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri Okyanus Kolejleri Genel Müdürü Lokman DEMİRAY ile buluştu. Mesleki Başarı hikâyesini paylaşan DEMİRAY, öğrencilere bu yolda karşılaştığı tüm zorlukları ve bu zorluklarla nasıl başettiğine yönelik deneyimlerini aktararak konuşmalarına son verdi.

Etkinlik sonunda öğrencilerimize “Ne Anladım Ne Kazandım” formları dağıtılarak derste ne anlatıldığı ve dersin onlara ne kattığı bilgisi alındı. “3 Soru 1 Kişi” formlarıyla da çevresinde bir kişiyle röportaj yaparak öğrendiği bilgiyi pekiştirmesi, sosyalleşme, sorumluluk alma, özgüveninin artmasına katkı sağlama vb. becerilerini geliştirmiş oldular.


Haber
:
Sabriye Kayaş
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Sabriye Kayaş
Tarih
:
27 Mart 2018, Salı 17:15
Okunma
:
785 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları