Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | BEYKENT OKYANUS KOLEJİ A VE B GRUBU ÖĞRENCİLERİ YETENEKLERİNİ SUNUYOR
BEYKENT OKYANUS KOLEJİ A VE B GRUBU ÖĞRENCİLERİ YETENEKLERİNİ SUNUYOR
  • Paylaş
18 NİSAN CUMARTESİ GÜNÜ A VE B GRUBU ÖĞRENCİLERİNİN İLGİ VE YETENEK SUNUMU HEYECANI

Yetenek ‘bir şeyi öğrenebilme, belli bir becerinin veya bilginin öğretiminden yararlanma gücü’ olarak tanımlanabilmektedir. Öğrencilerimiz Ekim ayından itibaren belirli saat dilimleri içerisinde ilgi ve yetenek odalarında yetenek öğretmenleri sınıf öğretmenleri ve psikologlar eşliğinde gözlemlendiler. Kasım ayı itibari ile öğrencilerimiz kendi seçtikleri, ilgi duydukları ve yetenekli oldukları odalara yönlendirildiler . Ve yıl boyunca bulundukları ilgi ve yetenek odasında ilgileri yönünde tasarlanmış,Eğitim materyalleriyle donatılmış odalarda eğitim aldılar. 18 Nisan Cumartesi Günü FEN VE DOĞA, MATEMATİK, MÜZİK, DRAMA, DANS İLGİ VE YETENEK ODASIN’daki öğrencilerimiz dönem içerisindeki özgün çalışmalarını ailelerine sundular.

Öğrencilerimizin İLGİ VE YETENEK SUNUMU heyecanını paylaşan ve öğrencilerimizi destekleyen velilerimize,emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

 


Haber
:
Hatice Alsan
Editör
:
Hatice Alsan
Fotoğraf
:
Cansu Bolcan
Tarih
:
24 Mayıs 2019, Cuma 13:12
Okunma
:
471 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları