Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Berna Laçin, Kadınlar Günü'nde Velilerle Buluştu
Berna Laçin, Kadınlar Günü'nde Velilerle Buluştu
  • Paylaş
Ünlü oyuncu Berna Laçin, Dünya Kadınlar Günü'nde Ataşehir Okyanus Koleji'ne konuk olarak, çalışan bir kadın olmanın ve anne olmanın zorluklarını ve keyifli yanlarını velilerle paylaştı.

Eğitim, Sosyal Sorumluluk, Öğrenci-Aile İlişkileri, Çevre ve Yardımlaşma gibi sayısız konuda farklı projeler ve etkinlikler gerçekleştiren Okyanus Kolejleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ataşehir Kampüsü'nde ünlü oyuncu Berna Laçin'i velilerle buluşturdu.

İş hayatındaki başarılarının yanı sıra; örnek anneliği ile de sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı Berna Laçin, çalışan bir kadın olmanın ve anne olmanın zorluklarını ve keyifli yanlarını velilerle paylaştı.

Bu keyifli sohbette ünlü sanatçı, hem merak edilen soruları yanıtladı hem de kendi hayatından örnekler vererek kadınların hayatın içinde yaşadığı zorluklarla mücadelelerini yaptığı işlerde de gündeme getirmeye çalıştığını anlattı.

Sosyal sorumluluk projelerine destek vererek sanatçı kimliğiyle kadınlarla ilgili sorunlara katkıda bulunmaya çalıştığını ifade eden Laçin, deneyimlerini de velilerle paylaştı.

Aynı zamanda velilerin sorularına da samimi yanıtlar veren Berna Laçin, kendisi de bazı konularda öğrenci velilerinin tavsiyelerini isteyerek, çocuklarıyla ilgili problemlerde nasıl çözümlere başvurduklarını sordu.

Yoğun bir ilginin yaşandığı sohbet sonrasında velilerle tek tek fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Laçin, kendisine gösterilen ilgi için annelere çok teşekkür etti.

Ünlü oyuncu, bu keyifli söyleşiyi henüz bu eğitim-öğretim yılı başında faaliyete geçen Ataşehir Kampüsü'nün hayırlı olmasını dileyerek bitirdi.

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
11 Mart 2013, Pazartesi 14:32
Okunma
:
7.858 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları