Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ben de Yazar'ım
Ben de Yazar'ım
  • Paylaş
Konuşmanın yetmediği, konuştuğunda kendini ifade edemeyeceğine inandığı anlar yaşar insan. Böyle dönemlerde yüreğini, çevresinde olup biteni yazıya dökmek ister. Kalem, kağıt en iyi dost olur insana.

Okuduklarından, gördüklerinden, konuşulanlardan öteye geçmek kendini sözcüklerin okyanusunda bulmak ister. Böyle anlara en iyi ilaçtır yazmak. Zaten yazının icadından beri düşüncelerini, sevgisini, hasretini ve daha bir sürü güzel duygusunu yazıyla anlatmamış mıdır insanoğlu?

Atalarımız: "Söz uçar yazı kalır." derken yazının insanı geleceğe taşıdığını da vurgulamışlardır. Bizler geleceğe  bir şeyler bırakmak istiyorsak bunu neden yazıyla da yapmayalım? İşte bu kadar önem arz ederken yazmak, Okyanus Kolejleri olarak biz de yazıya değinmeden bir eğitim hayatı olacağını düşünemezdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da düşünen, üreten ve bunları yaparken özgürlüğü tadan bireyler yetiştirmek amacıyla “Ben de Yazarım” yarışmamızı devam ettiriyoruz.  Bu anlayışla Nilüfer Okyanus Koleji aralık ayı için "Ben de Yazar'ım" yarışması düzenlendik.

Bu yarışma sonucunda:

 5. Sınıflarda sorumluluk konulu "fabl" türünde birinci olan öğrencimiz Elif Zeynep Deniz'e,

6. Sınıf saygı konulu "hikâye" yazma türünde birinci olan öğrencimiz  Eylül Nisa Şengül'e,

7. Sınıf "barış" konulu deneme türünde birinci olan öğrencimiz Bengisu Erdem'e teşekkür ediyor, yazın alanında nice güzel yazılar yazmasını temenni ediyoruz.


Haber
:
Şebnem Beşenk
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Türkçe Zümresi
Tarih
:
15 Ocak 2020, Çarşamba 10:44
Okunma
:
724 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları