Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Kolejinde Life Skills Derslerinde Yaratıcılık Ön Planda!
Bayrampaşa Okyanus Kolejinde Life Skills Derslerinde Yaratıcılık Ön Planda!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi 5, 6, 7 ve 8. Sınıflarda Life Skills Dersi Ödevi Kapsamında Öğrenciler Sevdikleri İnsanları Tanıttılar.

Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul kademesi Öğrencileri, Life Skills dersimizin geçtiğimiz haftaki teması olan “Talking about People” kapsamında sınıfta kendi seçtikleri kişileri sınıf arkadaşlarına tarif edip özelliklerinden bahsettiler. Geçtiğimiz hafta her kademeden öğrencilerimiz İngilizce Eğitimimiz Kapsamında, öğrenilen bilgileri günlük hayata uyarlayabilmeyi hedefleyen Life Skills dersinin ödevlerini bu hafta sınıf arkadaşlarına hazırladıkları sunumlarla sergilediler. İngilizceyi kendi yaratıcılıklarıyla harmanlayıp ürettikleri tamamen kendilerine ait olan sunumları ile öğrencilerimiz, bir ortamda bir insanı tarif etmek durumunda kaldıklarında hangi kelime, cümle ve kalıpları nerede ve nasıl kullanmaları gerektiği üzerine pratik yapmış oldular. Öğrencilerimize ödevlerini hazırlarken verdikleri emekler için teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Aralık 2019, Perşembe 00:19
Okunma
:
534 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları