Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Kolejinde Life Skills Derslerinde Yaratıcılık
Bayrampaşa Okyanus Kolejinde Life Skills Derslerinde Yaratıcılık
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri ikinci dönemin, ilk Life Skills dersi sunum haftasını geride bıraktı.

 “Outfit Shopping is Entertaining” teması ile sunum haftası bir kez daha eğlenceli ve yaratıcı ödevlerle son buldu. Bir önceki ödev haftasında, kıyafet çeşitlerini işleyen ve seçtikleri bireylerin kıyafetlerini yorumlayan öğrenciler, aynı tema altındaki yeni ödev haftasında ise kıyafet alışverişi yaparken kullanılan belli başlı cümle kalıplarını öğrendiler. Oluşturdukları İngilizce diyaloglar için gerçek materyaller de kullanan öğrenciler, canlandırdıkları ödev sunumlarında hem eğlenceli vakit geçirdi hem de İngilizce konuşma becerilerine yeni bir deneyim eklemiş oldu. Birçok sınıfta görsel şölene dönüşen ödev sunumlarıyla öğrencilerimiz dil edinimi ve yaratıcılık becerilerini ortaya koyarak bir kıyafet alışverişi esnasında nasıl İngilizce konuşulması gerektiğini arkadaşlarıyla paylaştılar. Öğrencilerimize gerçek dil becerisini edindirmeyi amaçlayan Life Skills derslerimiz, yeni dönemde yeni temaları ile öğrencilerimize katkı sağlamaya devam edecektir. Hazırladıkları ödev sunumları ile derslerinde hazır bulunan öğrencilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Galaksi
Tarih
:
29 Şubat 2020, Cumartesi 21:45
Okunma
:
531 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları