Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Yazar Buluşmasında
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Yazar Buluşmasında
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Sosyal Bilgiler dersi kapsamında okudukları "Kalk Gidelim Edirne" ve "Kalk Gidelim Edirne" kitaplarının yazarı sayın Esra ALKAN ile bir araya geldiler.

Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul 5. sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersi kapsamında eğlenerek ve öğrenerek okudukları "Kalk gidelim Edirne" ve "Kalk gidelim Rize" kitaplarının yazarı Sayın Esra Alkan ile bir araya geldiler. Okumanın önemine dikkat çeken yazarımız öğrencilerimize kendi hayatından kesitler anlattığı söyleşide tavsiyelerde bulundu. Aynı zamanda okumanın yanı sıra gezerek ve görerek öğrenmenin ne kadar önemli olduğu noktasında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Sıcak bir ortamın oluştuğu söyleşide öğrencilerimiz hem kitaplarını imzalattılar hem de okudukları kitaplarla ilgili merak ettiklerini yazarımıza sorma fırsatını buldular. Kıymetli bilgilerini bizimle paylaştığı için Sayın Esra ALKAN’a çok teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Bünyamin SARIÇAM
Tarih
:
20 Mart 2019, Çarşamba 20:16
Okunma
:
662 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları