Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Life Skills Derslerinde Üretmeye Devam Ediyor
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Life Skills Derslerinde Üretmeye Devam Ediyor
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu öğrencilerinin renkli sunumları ile geçen bir Lifeskills haftası daha geride kaldı.

Okulumuz ortaokul öğrencileri bu haftaki Lifeskills derslerinde “Introducing Yourself” konu başlığı altında arkadaşlarına ve öğretmenlerine kendilerini tanıttılar. İngilizce olarak gerçekleştirdikleri sunumlarında, öğrenciler hazırladıkları çeşitli ödev örnekleriyle renkli bir sunum haftası gerçekleştirdi.

İngilizce dili edinimleri gün geçtikçe hızla gelişen öğrencilerimiz, sunumlarında bir yandan hazırladıkları sorular ile arkadaşlarıyla röportaj yapıp diyaloglar gerçekleştirirken, bir yandan da hazırladıkları slayt ve poster çalışmaları ile de kendileri hakkındaki bilgileri sınıflarında anlatarak hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de birbirlerini daha yakından tanımış oldular. İngilizceyi, sadece öğrenilecek bir ders olmaktan çıkaran Lifeskills dersleri, öğrenilen yabancı dilde kendini ifade edebilme yetisini kazandırmayı amaçlamaktadır.

Eğitici-öğretici olmasının yanında bir o kadar da eğlenceli olan Lifeskills derslerimiz, öğrencilerimizin İngilizce konuşma ve dinleme deneyimlerine artırmaya devam edecektir. 

Sunumlarını başarıyla gerçekleştirmiş tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Kasım 2019, Pazartesi 11:12
Okunma
:
569 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları