Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Life Skills Derslerinde Kendini Gerçekleştiriyor
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Life Skills Derslerinde Kendini Gerçekleştiriyor
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri, bu hafta Life Skills derslerinde “Duygular ve Hisler” başlığı altındaki sunumlarını gerçekleştirdiler.

Okulumuz 5. Ve 6. Sınıf öğrencileri duygular ve hisler konulu sunumlarında, ünlü birini ya da tanıdıkları bir kişiyi seçerek o kişinin ne hissettiği hakkında İngilizce yorumlarda bulundu. 7. ve 8. Sınıf öğrencileri ise oluşturdukları çeşitli diyaloglarda, “…olsaydı ne hissederdin?” sorularına cevap aradılar. Çeşitli sunumlarda öğrenciler, hazırladıkları slayt ve karton çalışmaları ile anlatımlarını güçlendirdiler. Rengarenk emojilerle sunumlarını süsleyen öğrenciler, bir life Skills sunum haftasını daha verimli geçirdi. Karşılarındaki kişilerin hislerini kendi hisleriyle de karşılaştırma fırsatı bulan öğrenciler hem empati duygularını güçlendirdi hem de arkadaşlarını daha yakından tanıma fırsatı buldular. Öğrenciyi İngilizce konuşma, anlama ve dinleme edinimlerini artırmayı amaçlayan Life Skills dersleri, yeni konu ve çeşitliliğiyle öğrencilerin İngilizce dilini kullanma becerilerini artırmaya devam edecektir.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Ocak 2020, Cumartesi 19:02
Okunma
:
502 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları