Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji Lıfe Skills Derslerinde Farklılık Yaratıyor
Bayrampaşa Okyanus Koleji Lıfe Skills Derslerinde Farklılık Yaratıyor
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencilerinin birinci dönem, Life Skills dersi son üretim haftası tamamlandı.

Her üretim haftasını büyük ilgi ve heyecanla bekleyen öğrencilerimizin, bu haftaki İngilizce sunumlarında “Outfit Shopping is Entertaining” konusu yer aldı. Kıyafet alışverişinin eğlenceli olduğu fikrinden yola çıkan öğrenciler birinci dönemin son üretim haftasını da geride bırakmış oldu. Öğrencilerin duygularını ve yaratıcı özelliklerini ortaya koyarak hazırladıkları ödevleri ile bir Life Skills üretim haftası daha renkli görüntülere ve eğlenceli dakikalara sahne oldu. Hazırladıkları ödev çeşitliliği ile yaratıcıklarını ortaya koyan öğrenciler, seçtikleri bir kişinin kıyafetleri hakkında yorum yapmanın yanın sıra, arkadaşları için hazırladıkları çeşitli quiz (soru-cevap) etkinlikleri ile moda hakkında fikir alışverişinde bulundular. Bir yandan İngilizce olarak sürdürülen diyaloglarla konuşma becerilerini artıran öğrenciler diğer yandan da arkadaşlarının moda ve giyim hakkındaki fikirlerini de öğrenerek onları daha yakından tanıma fırsatı buldular. Dönemin son haftasında da ödevleriyle derslerinde hazır bulunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
28 Ocak 2020, Salı 16:09
Okunma
:
594 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları