Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji Life Skills Derslerinde Fark Yaratıyor
Bayrampaşa Okyanus Koleji Life Skills Derslerinde Fark Yaratıyor
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri, Life Skills derslerinin üretim haftasında, “EXPRESSING FEELINGS & EMOTIONS” (hisleri- duyguları ifade etme) teması ile sunumlarını gerçekleştirdiler.

İçeriği; duyguları ve hisleri İngilizce olarak ifade edebilmeyi amaçlayan haftanın temasında, öğrenciler hazırladıkları diyaloglar ve birbirinden çeşitli sunumları ile konuşma, dinleme ve anlama becerilerine katkı sağladılar. Konuşmalarını, flash bellek içerisindeki power point görselleri veya renkli emojilerin yer aldığı karton çalışmaları gibi çeşitli çalışmalar ile de destekleyen öğrenciler bir yandan İngilizce konuşma becerilerini arttırırken bir yandan da eğlenceli vakit geçirdiler. Renkli görüntülerin yer aldığı derslerde, anlattıkları duyguları mimikleri ile destekleyen ve kendi emoji çizimleriyle anlatımlarını güçlendiren öğrencilerin de olduğu üretim haftası renkli görüntülere sahne oldu.

Gündelik İngilizce konuşma becerisini öğrenciye kazandırmayı amaçlayan Life Skills dersleri, devamlı olarak yenilenen temalarıyla öğrencilerin İngilizce konuşma becerisine büyük katkı sağlamaktadır. Üretim haftasına hazırlanarak sunumlarını başarıyla gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Eğitici - öğretici olmasının yanında bir o kadar da eğlenceli olan Life Skills derslerimiz, öğrencilerimizin İngilizce konuşma, dinleme ve anlama becerilerini artırmaya devam edecektir.


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
16 Aralık 2019, Pazartesi 00:34
Okunma
:
546 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları