Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji İkinci Dönem Temennilerini Talk To Okyanus Köşesinde Dile Getirdi
Bayrampaşa Okyanus Koleji İkinci Dönem Temennilerini Talk To Okyanus Köşesinde Dile Getirdi
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri 07 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen Talk To Okyanus etkinliğinde bu hafta 2019-2020 Eğitim –Öğretim yılının ikinci dönemi için beklenti ve dileklerini dile getirdiler.

 7A sınıfından Berk Bıyık, Ömer Bilgehan Yılmaz ve 7B sınıfından Shahinaz Nabti ve Gamzenur Çelik’in konuşmacı olarak hazır bulundukları etkinlikte öğrenciler, ikinci dönem beklenti ve dileklerini izleyicilerle paylaştılar. İzleyiciler önünde konuşmalarını akıcı bir şekilde gerçekleştiren öğrencilerimiz, ikinci dönemde daha disiplinli çalışarak hem deneme hem de resmi sınavlarda dikkat etmeleri gereken hususları belirtip daha iyi sonuçlar beklediklerini dile getirdiler. Etkinlikte konuşmalarını gerçekleştiren öğrenciler, izleyicilerin de akademik anlamda motivasyonlarını yükseltip aynı zamanda dil becerilerinin gelişimine katkı sağladılar. Her hafta güncel konulara yer veren etkinliğimiz alkışlarla son buldu. Etkinlikte konuşmacı ve izleyici olarak etkin katılım sağlayan 7. Sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.      


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Şubat 2020, Salı 10:41
Okunma
:
616 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları