Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji A ve B Grupları İlgi-Yetenek Drama Dersinde
Bayrampaşa Okyanus Koleji A ve B Grupları İlgi-Yetenek Drama Dersinde
  • Paylaş
Okul Öncesi A ve B Grubu Öğrencileri 11 Ocak 2019 Cuma Günü İlgi Yetenek Derslerinin İkinci Saatinde Drama Ortak Dersinde Buluştular.

Öğrenciler, Ocak ayının ortak dersini Esra öğretmen liderliğinde konferans salonunda gerçekleştirdiler. Öncelikle “ Resim Yapalım” adlı ısındırıcı etkinlikle çocuklar bedenlerinin tüm parçalarını resim fırçası olarak kullandılar. Sonrasında “ Nesneyle Sevdiğini Söyle” oyunuyla, çember olan çocuklar müzik eşliğinde bir nesneyi ellerinde dolaştırdılar. Müzik durduğunda elinde nesne olan çocuk sevdiği bir şeyi söyledi ve oyun bu şekilde devam etti. En son “ Makineni Tasarla” doğaçlamasıyla büyük grup küçük gruplara ayrıldı ve her gruba bir öğretmen rehberlik etti. Her grup bir makine düşüp, karar verip birlikte makinenin çalışma şeklini doğaçladılar. Öğrenciler ortak ders kapsamında  İlgi- Yetenek dönem sonu dersini keyifli bir şekilde sonlandırdılar.


Haber
:
Özge KARADUMAN
Editör
:
Özge KARADUMAN
Fotoğraf
:
Özge KARADUMAN
Tarih
:
16 Ocak 2019, Çarşamba 11:27
Okunma
:
455 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları