Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji 6.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde 'Veremle Savaş Haftasi'
Bayrampaşa Okyanus Koleji 6.Sınıflar Talk To Okyanus Köşesinde 'Veremle Savaş Haftasi'
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri Talk To Okyanus etkinliğinde bu hafta Veremle Savaş Eğitimi Haftası’na değindi.

Okulumuz 6. Sınıfların etkin katılımıyla gerçekleşen İngilizce etkinlikte, öğrenciler konuşmalarında Veremle Savaş Eğitimi Haftası’na yer verdi. 6A sınıfından Emre Topçelik ve Özge Arslan ile 6B sınıfından Alperen Akdağ ve Tuana Naz Üçer’in konuşmacı olarak hazır bulunduğu İngilizce etkinlikte öğrenciler, geçmişte ülkemizde çok fazla sayıda ölümle sonuçlanan vakası bulunan veremin nasıl bir hastalık olduğu hakkında bilgi verdiler. Yıllar içerisindeki tedavi süreçlerine de değinen konuşmacılar, hastalığın ortadan kalkması için yapılan çalışmalar ile bilimsel ve teknolojik gelişmelerden de bahsetti. Ayrıca Veremle Savaş Eğitimi Haftası boyunca her yıl ülkemizde gerçekleştirilen etkinliklere de değinen konuşmacılar, veremden nasıl korunacağımızı ve yapılması gereken tedbirler hakkında izleyicilerini aydınlattılar. Konusu ile izleyicilerin büyük ilgisini çeken Talk To Okyanus köşesi, büyük alkış ve tezahüratlarla son buldu. Konu çeşitliliği ile bir yandan öğrencilerin bilgi haznesini çoğaltan köşemiz, bir yandan da İngilizce anlama, dinleme ve konuşma yetilerine de eşsiz katkı sağlamaya devam edecektir. Etkinlikte konuşmacı ve izleyici olarak etkin katılım sağlayan 6. Sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Ocak 2020, Pazar 17:29
Okunma
:
619 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları