Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji 6.Sınıf Öğrencileri Evlerinde İngilizce Tekerlemeler Söyleyerek Eğlendiler!
Bayrampaşa Okyanus Koleji 6.Sınıf Öğrencileri Evlerinde İngilizce Tekerlemeler Söyleyerek Eğlendiler!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokul 6.Sınıf Öğrencileri İngilizce Tekerlemelerle Yabancı Dil Öğrenmenin Keyfini Yaşadılar.

İçinde bulunduğumuz durumdan dolayı günlerini evlerinde geçiren öğrencilerimiz eğlenirken öğrenmekten de geri kalmıyor. Kültürün bir parçası olan dil, bir kültürü tanımanın ve öğrenmenin en etkin yoludur. Bu anlayıştan yola çıkarak hazırlanan, öğrencilerin İngilizceye ait tekerlemeleri telaffuz etmeye çalışmasını içeren bu etkinlik güzel bir örnek teşkil etmektedir. Telaffuz etmesi hem zor hem de bir o kadar eğlenceli olan tekerlemeleri telaffuz etmeye çalışan öğrenciler, bu anları videoya çekerek herkesin ilgisini beğenisini kazanmayı başardılar. Kurallara uyarak dışarı çıkmayıp evde kalan, dilin günlük yaşamın bir parçası olduğunu bir kez daha bize gösteren ve bu etkinliğe katkı sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.  


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Nisan 2020, Pazar 22:26
Okunma
:
882 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları