Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji 5.Sınıflar Okyanus Channel Etkinliğinde
Bayrampaşa Okyanus Koleji 5.Sınıflar Okyanus Channel Etkinliğinde
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji ortaokul 5. Sınıf öğrencileri, konularını kendilerinin belirlediği haber sunumlarıyla bir Okyanus Channel etkinliğini daha geride bıraktı.

Bu hafta, kampüsümüz 5. Sınıf öğrencileri, hazırladıkları İngilizce haberlerinin konularını kendileri belirledi. Konuların çeşitliliği ile oldukça ilgi çeken Okyanus Channel haberleri büyük alkışlarla izlendi. 5B sınıfından Aybüke Doğmuş, bu haftanın sinema haberleri ve gişelerdeki en çok rağbet gören filmlerinden, Zeynep Ece Keçeci Avustralya’da oluşan yangın ve yapılan söndürme çalışmalarından bahsetti. 5C sınıfından Ceren Armağan sunumunda, yaklaşan karne haftası ve yarı yıl tatili ile izleyicilerin ilgisini kazanırken; 5D sınıfından Doruk Süsler’in haberinde ise dünyanın en popüler spor çeşidi olan futbol yer aldı. Yine aynı sınıftan Hümeyra Müjdeci’ nin moda ile ilgili haberi sonrası alkışlarla son bulan etkinlikte, öğrencilerimiz topluluk içinde İngilizce konuşma deneyimlerine bir yenisini daha eklemiş oldular. Okyanus Channel etkinliğimiz, ikinci dönem de çeşitli haberleri ile devam ederek, öğrencilerimizin İngilizce dil edinimine katkı sağlamaya devam edecektir. Etkinliğimizde konuşmacı ve dinleyici olarak hazır bulunan öğrencilerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
12 Ocak 2020, Pazar 17:22
Okunma
:
706 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları