Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bayrampaşa Okyanus Koleji 5. Sınıflar Okyanus Channel Etkinliğinde!
Bayrampaşa Okyanus Koleji 5. Sınıflar Okyanus Channel Etkinliğinde!
  • Paylaş
Bayrampaşa Okyanus Koleji Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Okyanus Channel Etkinliğini 14 Şubat Cuma günü gerçekleştirdiler.

 Etkinlikte 5.sınıf öğrencileri kendi seçtikleri konularla ilgili sunumlarını yaptılar ve çeşitli konulardaki görüşlerini arkadaşlarıyla paylaştılar.Konuların ilgi çekici olması dinleyenleri ekran başına kitledi. 5A sınıfından Rengin Eylül Önerbay ikinci dönemde gerçekleşecek sınavlardan ,Sanaa Antar ise İstanbul hava durumundan bahsetti. 5B sınıfından Yağız Mert Sarıtaş yakın zamanda hayata veda eden ünlü basketbol oyuncusu Kobe Bryant ,Kaan Gençoğlu ise dünyaca ünlü futbol oyuncusu Messi hakkında bilgiler verdi. 5C sınıfından Enver Bıçak sporun hayatımızdaki yeri ve önemi hakkında konuşurken ,Defne Kutlu tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü ile ilgili çok etkileyici bilgiler paylaştı.5D sınıfından Kayra Bayraktar etkinlikte sunuculuk görevini başarıyla üstlendi. Öğrencilerimizin tüm dil becerilerine büyük katkı sağlayan etkinliğimiz ikinci dönemde de tüm hızıyla devam edecektir. Konuşmacıları alkışlarıyla destekleyen izleyicilerimize ve etkinliğe katılan ve özverili bir şekilde sunumlarını yapan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.   


Haber
:
Ayhan Erzi
Editör
:
Galaksi
Tarih
:
29 Şubat 2020, Cumartesi 21:39
Okunma
:
691 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları