Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Başakşehir Belediyesi'ne Eğitim Gezisi
Başakşehir Belediyesi'ne Eğitim Gezisi
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, yerel yönetim birimi olan belediyenin yaptığı hizmetleri yerinde görmek amacıyla Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Okyanus Koleji öğrencileri, derslerde öğrendikleri konuları yaptıkları gezilerle yerinde görme fırsatı elde ediyorlar...

Bahçeşehir Okyanus Koleji 4. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersi'ndeki "İnsanlar ve Yönetim" ünitesi kapsamında 8 Mayıs 2013 Çarşamba günü Başakşehir Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

Yerel yönetim birimi olan belediyenin yaptığı hizmetleri yerinde görmek amacıyla düzenlenen gezide, Okyanuslu öğrenciler Başakşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi yetkilileri tarafından karşılandılar.

Belediyenin; Sosyal Yardım Hizmeti, Ruhsat, Beyaz Masa ve Kültür Sanat birimlerini gezen öğrenciler, Beyaz Masa'da halkın istek ve şikayetleri için çalışan bir bölüm olduğunu, Sosyal Yardım Hizmeti bölümündeki hizmetlerde de ihtiyaç sahiplerine yardımların evlerine kadar ulaştırıldığını öğrendiler.

Kültür Sanat Bölümü'nün halka açık tiyatro, konser ve oyun organizasyonları düzenlediğini öğrenen öğrenciler, sorular sorarak görevlilerden bilgi aldılar.

Öğrencilerimize gösterdikleri ilgiden ve verdikleri bilgilerden dolayı Başakşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederiz...


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
09 Mayıs 2013, Perşembe 16:11
Okunma
:
2.306 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları