Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bana Bir Masal Anlatır Mısın?
Bana Bir Masal Anlatır Mısın?
  • Paylaş
Avcılar, Bahçeşehir ve Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde 5. Sınıflar arasında düzenlenen "Masal Anlatma Yarışması" tatlı bir rekabete sahne olurken, hem seyirciler hem de yarışmacılar eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Okyanus'ta masal tadında yarışma...

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul Türkçe Zümresi tarafından 5. Sınıflar arasında düzenlenen Masal Anlatma Yarışması, 3 Mayıs 2013 Cuma günü Konferans Salonu'nda yapıldı.

Yarışmada öğrenciler, daha önceden hazırlandıkları konuları 5 dakikalık bir sürede; söyleyiş, telaffuz, diksiyon, hissetme ve hissettirme, zamanı etkili biçimde kullanma, giyim, kuşam, kostüm ve ses tonu, jest ve mimikleri kullanma kriterlerini göz önünde bulundurarak aktarıp, 1. olmak için yarıştılar.

5-A Sınıfı'ndan Dilara Duran, 5-B Sınıfı'ndan Beyza Başlık, Ulaş Yaylacı, Tuana Altan, Dilara Aydın, 5-C Sınıfı'ndan Ahmethan Şahin, İrem Özen, Aleyna Kapusuz, Bilal Çiçek ve Esma Zehra Garip'in katıldığı yarışma oldukça heyecanlı geçti.

Hem yarışan öğrencilerin hem de seyircilerin eğlenceli dakikalar geçirdiği yarışmada, jüri üyelerinin oyları sonucunda İrem Özen 1. olarak Okyanus Kolejleri Kampüsler Arası Masal Anlatma Yarışması'na katılmaya hak kazandı.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü 5. Sınıf öğrencileri arasında "Masal Anlatma" Yarışması düzenlendi.

"Masalı en iyi ben anlatırım" diyen 9 öğrenci, arkadaşlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Birbirinden güzel masalların anlatıldığı ve dinleyicileri hayal aleminde gezintiye çıkaran Masal Anlatma Yarışması'nı 5-B Sınıfı'ndan Ceyda Altun kazandı.

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde de 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü düzenlenen Masal Anlatma Yarışması'nda öğrenciler, dinleyenleri masal diyarına götürdüler.

Yarışmada öğrencilerin okuduğu masallar; akıcılık, hitabet, kendine güven, hissetme hissettirme, jest-mimik, ses tonu, kostüm, süreyi kullanma kriterlerine göre değerlendirildi.

"En Güzel Masalı Ben Anlatırım" diyen öğrenciler, jüri üyelerine ve onları seyreden arkadaşlarına keyifli anlar yaşattılar. Birbirinden güzel masalların anlatıldığı yarışmada, 5-A Sınıfı öğrencisi Dilan Erdoğan 1. oldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Mayıs 2013, Pazartesi 11:43
Okunma
:
4.213 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları