Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Matematik Esnek Öğrenme Grubu “Çarpan Kazanır” Etkinliğinde.
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Matematik Esnek Öğrenme Grubu “Çarpan Kazanır” Etkinliğinde.
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3. Sınıf Matematik Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri matematik dersi kapsamında “Çarpan Kazanır” etkinliği yaptılar.

3.sınıflar Esnek Öğrenme Grubu öğrencileri Matematik dersinde “Çarpım Tablosu” konusunu işlediler. Çarpım tablosuna çalışan öğrenciler öğrendiklerini daha çok pekiştirmek için çarpım tablosu oyunu oynadılar. Sınıf iki gruba ayrıldı. Gruplara çarpma tahtası verildi. Sırayla her öğrenci bir küp seçerek üzerindeki çarpmayı yaptı ve arkasından doğru olup olmadığını kontrol etti. Doğru bildiklerini terse çevirdiler. Tahtada ki bütün küpler bittiğinde bilemedikleri küpleri tekrar çözdüler. Tahtada ki tüm küpleri en çabuk terse çeviren grup oyunu kazandı. Böylece ikinci dönem işleyecekleri “Çarpma İşlemi” konusuna da hazırlık yapmış oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Gülşah Tuna
Tarih
:
11 Ocak 2019, Cuma 09:11
Okunma
:
956 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları