Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı Öğrencileri ‘Galeri Yürüyüşü’ Etkinliğinde
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E Sınıfı Öğrencileri ‘Galeri Yürüyüşü’ Etkinliğinde
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 3-E sınıfı öğrencileri ‘Zamirler' konusu kapsamında galeri yürüyüşü etkinliğini gerçekleştirdi.

Kelime halindeki zamirler ve ek halindeki zamirler konusu işlendi. Sonrasında sınıfın duvarlarına renkli fon kartonlar asıldı ve her bir kartona bir zamir türü başlık olarak yazıldı. Öğrencilerin sırayla bütün zamir türlerine örnek cümleler yazmaları ve cümlede zamir olan kelimelerin altını çizmeleri istendi. Bütün öğrenciler tüm zamir türlerine örneklerini yazdıktan sonra tek tek cümleler okundu. Yanlış olanlar düzeltildi ve gerekli dönüt ve hatırlatmalar yapıldı.

Öğrenciler bu etkinlikle yönergeleri takip etme ve doğru şekilde uygulama, sırasını bekleme, verilen yönergeye uygun örnek oluşturma gibi becerilerini geliştirdiler ve eğlenceli bir şekilde öğrendiklerini tekrar etmiş oldular.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Emine Gezer
Tarih
:
27 Nisan 2019, Cumartesi 14:52
Okunma
:
555 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları