Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Başkanlık Seçimi Tamamlandı
Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Kademesinde Başkanlık Seçimi Tamamlandı
  • Paylaş
Başkanlık Seçim Sonuçları Belli Oldu

Okul öğrenci meclisi seçimlerinin, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından önemli olduğu düşüncesiyle demokrasi kültürünü temel alarak gerçekleştirdiğimiz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Öğrenci Temsilciliği seçimleri tamamlandı.

01-08 Ekim 2018 tarihlerinde sınıflardan seçilen Okul Temsilcisi adayları propaganda ve seçim çalışmalarını yaptılar. 08 Ekim Pazartesi günü sandıklar kuruldu, seçmenler oylarını görevli öğretmenler eşliğinde kullandılar. Okul Temsilcileri ve Temsilci Yardımcıları tüm öğrencilerin katılımıyla seçilirken, öğretmenleri gözetiminde gizli oy, açık tasnif yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda 6-B sınıfından İmer Su LEKTEMUR okul başkanlığına, 5-D sınıfından Arda ŞENOCAK ise okul başkan yardımcılığına seçildiler. Seçim sonuçları öğrencilere 09 Ekim 2018 Salı günü duyuruldu, ardından okul başkan ve yardımcısı seçmenlere teşekkür etmek için sınıfları dolaştılar.

Demokrasinin okulumuzda birebir örneğini yaşayan, oy veren, sandık kurullarında görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyor, başkanlık seçim çalışmalarını ciddiyetle yürüten aday öğrencilerimizi, başkan ve başkan yardımcısını kutluyor, verimli bir yıl geçirmelerini diliyoruz.


Haber
:
Özcan Kara
Editör
:
İbrahim Aslan
Fotoğraf
:
Ortaokul
Tarih
:
09 Ekim 2018, Salı 13:46
Okunma
:
554 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları