Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıflar Sosyal Sorumluluk Projesi
Bahçeşehir Okyanus Koleji 3. Sınıflar Sosyal Sorumluluk Projesi
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 3.sınıf öğrencileri ‘’Obezite ile Mücadele’’ konusuyla ilgili bilgi sahibi olmak ve farkındalık yaratmak adına tüm ilkokul kademesini içeren etkinliklerle projelerini gerçekleştirdiler.

Proje kapsamında öğrenciler öncelikle hazırladıkları pankartlarla tüm ilkokul kademesindeki sınıfları gezerek obeziteye karşı mücadele konusunda bilgi verdiler. Sınıflarla yetinmeyip ofis çalışanlarını ve idarecileri de bu konuyla ilgili bilgilendirdiler. Daha sonra öğrenciler daha önceden randevu almış olduğu uzman diyetisyen Serap Özçam önderliğinde konuyla ilgili seminer verildi.

Öğrenciler merak ettiği konuları, dengeli beslenme hakkında yeterli bilgileri ve obeziteyle nasıl mücadele edilmesi gerektiği ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi oldular. Projenin üçüncü aşamasında öğrenciler öğlen teneffüsünde okulun iç avlusundaki geniş alanda tüm ilkokul kademesindeki öğrencilerle sağlıklı yaşama dikkat çekmek adına, avluda oluşturdukları oyun ve fiziksel aktivite istasyonlarında oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Sağlıklı yaşam için spor yapmanın ve fiziksel aktivitelerin önemli olduğunu öğrendiler. Obeziteye karşı mücadele kapsamında ki son etkinlik ise öğrencilerin önceden getirmiş oldukları sandviçler ve sağlıklı yiyecekler ile kendi sandviçlerini hazırlayıp afiyetle yediler.


Haber
:
Nurhan Sözeyatanoğlu
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Erhan Cibik
Tarih
:
29 Nisan 2019, Pazartesi 11:47
Okunma
:
913 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları